top of page

Intro

Kelvion Belgium BVBA is uw specialist in platenwarmtewisselaars. Wij hebben dichtingen voor alle merken en revisies gebeuren in ons eigen service center. Wij gaan grondig te werk en garanderen u steeds een hoogstaande kwaliteit.

Naast de levering van onderdelen omvat ons dienstenpakket ook onderhoud en service van alle platenwarmtewisselaars. U kunt bij ons terecht voor chemische reiniging en crackdetectie Clip of verlijmen van dichtingen (Epoxy). Montage en demontage gebeurt door eigen techniekers en platenpakketten en vervangplaten zijn tevens beschikbaar.

Een overzicht van de verschillende merken: Gea, Alfa Laval, Apv, Vicarb Tranter, Pasilac, Swep, Sondex, Hisaka,... Wij werken voor tal van sectoren, waaronder chemie, voeding, staal, scheepvaart, enz...

Kortom, Kelvion Belgium BVBA biedt u de beste service voor platenwarmtewisselaars van alle merken. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info.

Warmtewisselaars

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van aftersales-service en de ervaring en kennis van Kelvion als internationaal gerenommeerde fabrikant van hoogwaardige platenwarmtewisselaars achter zich, is Kelvion Belgium bvba de toonaangevende servicespecialist voor alle merken en types platenwarmtewisselaars.

Spareparts: GEA/Kelvion, Alfa Laval, Apv, Vicarb Tranter, Pasilac, Swep, Sondex, Hisaka

bottom of page